Just nu

Sa nån gradu?


Publicerad 17.02.2017 kl. 11:47

Om det här med att inte gilla barn och hur en blir bemött

Varför är det så jäkla förbjudet att ogilla barn? Det blir alltid värsta dramat och en är hjärtlös och självisk. Lål säger jag.

Det är totalt fine om en inte gillar typ hundar men barn måste en gilla? Jag tar en hund all day every day över en ripulerande unge. Folk klagar på hundar i bussen men fan ta dig om du klagar på barn i bussen.

Jag har fått höra och läsa att det är rent vidrigt att det finns hotell där barn inte får bo eller att hela familjen väljer att stanna hemma om inte också barnen är bjudna på bröllopet. Plz lixom. Bara för att du tycker det är sött att ha någon dreglandes på axeln eller springandes omkring och skrikandes för full hals betyder det inte att andra gillar det. Om jag skulle få för mig att gifta mig skulle det definitivt vara ett barnfritt bröllop. Jag vill inte att småbarn springer omkring och gråter för full halls. Det är sådant som barn gör och jag tycker de definitivt ska få göra det. Där var de inte stör. Barnskrik är bland de värsta ljuden jag vet.  

Och ”du mognar nog och vill nog ha barn när du blir äldre” är också så onödiga kommentarer. Eftersom en aldrig kan vara säker på någonting så säger jag att jag är 99,9% säker att jag aldrig vill ha barn. Jag kommer ju att förstöra dem helt. Jag vet hur skört psyket är och att det inte krävs mer än en mening att förstöra ett självförtroende. Jag vill inte heller att någon ska behöva gå igenom sådant som jag har upplevt, att hata sig själv och fundera på saker en människa inte ska fundera på.

Naturligtvis har barn rätt att existera och röra sig i samhället, men jag behöver väl inte gilla dem för det. Precis som jag inte tvingar någon att gilla kaniner (de bästa djuren btw). Och jag respekterar deras åsikt, precis som jag vill att föräldrar och andra barnvänner respekterar min åsikt.

Publicerad 06.02.2017 kl. 16:02

Känslan...

...när du desperat försöker hitta på ett sätt att få dina sista sju studiepoäng utan att behöva gå på föreläsningar, delta i diskussionsgrupper eller skriva tent.

 

 

 

 

 

(Det verkar som universitetet inte erbjuder Gör ingenting (7sp))

Publicerad 30.01.2017 kl. 23:31

Back to 2007

Denna månad fyller ett av mina favoritalbum tio år. Jag har inte på länge känt mig så här gammal och mogen.

När Myths of the Near Future kom ut var jag typ 16 år. Samma år började jag gymnasiet och jag ägde röda CTRL-farkkun (????). SÅ pinsamt. (Minns någon hur satans coolt CTRL var då?) Jag vill helst att alla ska tro att jag gått omkring i svart som värsta humanisten. Docka skulle 16-åriga jag varit väldigt imponerad av mitt pinka hår jag haft.

New Rave var också megapoppis och jag lyssnade på en massa electro och electro-rock och allt världens. Den tidens favoritlåtar har inte överlevt. Men de är ändå bra på ett sånt där nostalgiskt sätt. Senare började jag lyssna på en massa french house och second wave french house och Ed Banger och Kitsuné var de siistigaste skivbolagen. Detta veckoslut har Kitsuné äntligen en klubbkväll i Helsingfors, men jag väljer att inte gå eftersom jag vill hålla kvar magin och fantasin.

 

Jestas vad jag ville sneaka in på Flow och kolla på CSS. Men hade varken mod att göra det eller kompisar att göra det med. Lol.

För tio år sedan var Skins också kuuminta hottia. Jag minns att jag ville vara lika cool som de i serien och inte en livstilslooser som jag var (och fortfarande är).


Jag läste i tidningarna (typ Papper lol och City) om Redrum och We Got Beef och Rose Garden och villa vara myndig. Jag tänkte att alla såg ut som dem i Hel-looks. Verkligheten var lite mindre fin än fantasin. Eftersom min veckopeng inte gick till sprit och hor köpte jag en massa skivor, från Stupido Records förstås.

För det mesta facepalmar jag åt tonårs-jaget, men visst känns allt lite småfint också.

 

Publicerad 25.01.2017 kl. 13:31

Fredag

Publicerad 20.01.2017 kl. 16:47

Torsdag

Publicerad 12.01.2017 kl. 15:16

Sätt jag kommer dö på

  • Kvävas till döds av torrshampo
  • kvävas till döds av min parfym
  • storkna i mitt rågbröd
  • gå tankspritt ner i ett stup
  • gå in i en dörrkarm

 

*^~inspiration för mausoleum*^~
Publicerad 11.01.2017 kl. 11:23

Muotitietoinen Nyt mä olen muotitietoinen Minä olen muotitietoinen

Om ni undrar så

1) ja, mina händer består av abstrakta konstverk

2) ja, jag går med händerna sådär mest ca jämt hela tiden

3) ja, jag vet att jag är fetare men konstärens frihet etc.

Publicerad 11.01.2017 kl. 16:40

Goals 2017

  • Bli fitnessmuija (sannolikhet 0,00%)
  • Börja träna ens lite (sannolikhet 0,10%)
  • Skriva gradu (lol you lazy bitch)
  • Få ihop de sista studiepoängen (vilka boktenter har minst litteratur att läsa, tipz plz*)
  • Inte få burnout.

 

 

* på HU förstås då

Publicerad 10.01.2017 kl. 13:32

Working girl

I dag satt jag på möte och hon som drog mötet läste typ direkt från pappret och jag ville ba


för jag kunde ha suttit och facebookat istället.

Publicerad 10.01.2017 kl. 11:59

Hen som i höna.

Jag tycker typ om brunscher.

Senaste kommentarer